CFY dieren Stephanie

Hoi vriendjes,

Mijn naam is Milo. Ik ben een grote chihuahua. Soms doe ik alsof ik een heel stoer mannetje ben, maar ik moet vaak eerst even wennen voordat ik me op mijn gemak voel bij iemand. Een rustige kennismaking vind ik wel prettig. Als je het even moeilijk hebt, ben je bij mij aan t goede adres. Ik troost je graag en help je om weer vertrouwen te krijgen wanneer jij je onzeker of niet fijn voelt. En ook om je te ontspannen en tot rust te komen. Daarnaast help ik je graag bij het oefenen met contact leggen en interacties leren begrijpen. Natuurlijk houd ik ontzettend van knuffelen en spelen!

Hallo iedereen,

Mijn naam is Vladimir. Ik ben een KWPN’er van 1.68 m hoog. Ik houd van kroelen en samenwerken. Ondanks mijn grootte heb ik een klein hartje. Samen met Stephanie help ik graag kinderen en volwassenen bij bijvoorbeeld het oefenen om voor jezelf op te komen, je meer bewust te worden van je eigen handelen, vaardigheden versterken en/of aanleren en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Ook neem ik je graag mee op mijn rug waar je je gedragen en ontspannen kan voelen. Vaak helpt het mensen om hun hoofd even leeg te maken en tot rust te komen.

Als we klaar zijn, wil ik graag geknuffeld worden, tussendoor mag natuurlijk ook!

Hoi allemaal,
Ik heet Mo Gra Vindur, dat betekent: mijn beste vriend. Maar je mag me gewoon Vindur noemen hoor. Ik ben gewoon een heel lief tinker paard. Anita noemt me ook wel de gentleman onder de paarden. Ik zal altijd rekening met jou houden en je nooit omver lopen of pijn doen. Wel vind ik het leuk om je soms een beetje te plagen om te kijken hoe jij het oplost als ik het je een beetje moeilijk maak. Anita en Stephanie noemen mij een multifunctioneel paard. Wat een moeilijk woord he?! En dat voor een heel eenvoudig paard. Toch is het zo zeggen ze want als Anita bij mij komt met iemand die ik mag helpen dan doen we vaak hele andere dingen samen dan wanneer Stephanie iemand meeneemt die ik samen met haar mag proberen te helpen. Als je wilt weten wat ik met Stephanie samen voor je kan betekenen, neem dan een kijkje bij Stephanie en haar dieren. Daar sta ik ook tussen. Dan vertel ik hier wat ik kan doen voor je als je met Anita meekomt. Ik kan je helpen om je angst te verminderen voor nieuwe, spannende dingen, als je met mij aan het knuffelen bent of mij borstelt dan vind je het misschien gemakkelijker om over je problemen met Anita te praten dan wanneer je samen aan tafel zit, als je naar mij toekomt dan moet je naar buiten.

Ik vind het heel fijn buiten maar Anita vertelt me dat er ook mensen zijn die het heel eng vinden om buiten te komen. Maar ik vind het ook gewoon erg gezellig als je naar mij toe komt, ontspanning noemen jullie mensen dat geloof ik. Dus ook als je moe bent van alles wat Anita je probeert wijs te maken, eh……leren, zeg dan maar dat je naar mij toe wilt. En als je dan ook nog een wortel of een appel meeneemt dan worden we héél snel vrienden!
Een blije hinnik van Vindur